onsdag den 31. marts 2010

Mors taxa.

I aftes skulle Anders hentes på efterskolen. Jeg har her til morgen kørt Jens til Ølgod, hvorfra han tager videre til Herning til salgsmøde og forårsfest i firmaet. Han kommer først hjem igen i morgen.Nu går turen så til Odense, Jakob skal hjem, med vasketøj og alle pakkenilliker.På hjemvejen skal der købes gave til "prinsessen" det er svært, at finde noget, de har alt i rigelige mængder. Må vist lige forbi sygehuset i dag og se hende igen, i morgen kommer de hjem. God dag til dig som læser med.

mandag den 29. marts 2010

Barselsvisit.


Så har vi været på barselsvisit, et ganske kort et godt nok, men vi fik set Prinsesse Anna. Hun er en herlig lille pige, bedøm selv.

Anna.

Grunden til besøget blev kort er, at Anders jo gav konsert i Esbjerg storcenter med efterskolen. Han fik lige lov at tage med ind og se hende, men skulle skynde sig tilbage og optræde igen.
Askov efterskole optræder i Esbjerg storcenter.

Prinsesse Anna.

Så kom prinsessen til verden kl. 5.25 51 cm. 3580 g. Alt er gået fint. God dag fra den stolte farmor.

søndag den 28. marts 2010

Camping.

Frederik på besøg i campingvognen.

Så er camping sæsonen begyndt. Alt er på plads, vi er klar til at nyde så meget af vores fritid som muligt i campingvognen. Jeg har nået at hækle 4 hagesmække + at ungerne var til formiddagskaffe i dag. Maria stadig med stor mave, vi venter alle spændt. Nu skal det næste par dage vist tilbringes i haven. Jens skal arbejde, så imens kan jeg få klaret den dårlige samvittighed med det udendørs. Lidt småsyslerier inden døre er der jo også altid. Og i morgen
kl. 13 skal vi da i Esbjerg storcenter og se Anders give koncert. God søndag.

Weekendens arbejde.

fredag den 26. marts 2010

Påskeferie.

Om 3 timer er der dømt ferie, jeg glæder mig helt vildt, trænger til nogle dage hvor jeg kan gøre det jeg helst vil. Hverdagen er altid for travl, men sådan er det jo når man vil det hele. Noget gammelt garn fra lageret er blevet til en sparkedragt til "prinsessen" som jo har ankomstdag i dag, mon det holder???

God påske, til jer som læser med her.

torsdag den 25. marts 2010

Nyt syn på tilværelsen.

Så har jeg lige hentet nye briller, herligt! Synes næsten verden ser mere lys ud.Faktisk har jeg købt et par læsebriller ved siden af, er spændt på om det er godt, ihvert fald er øjet på symaskinenålen meget lille, måske det kan hjælpe der.


Så er der lige en enkelt arbejdsdag tilbage, så er der påskeferie. Jeg glæder mig til at slappe af i campingvognen, hvis ellers vejret bliver til det. Det bliver til lidt køren frem og tilbage. Mandag kl. 13. skal vi i Esbjerg storcenter og se Anders spille med orkestrtet fra efterskolen. Jens skal arbejde noget af næste uge, desværre. Så håber jeg da også på snart at blive farmor igen, Maria har termin i morgen, glæder os til at se "prinsessen".

onsdag den 24. marts 2010

Det kan kun gå for langsomt.


Så må det godt blive påskeferie. Campingvognen er næsten klar. Forteltet er stillet op i dag, så skal der lægges gulv i morgen, og ryddes møbler på plads. Garnlageret er helt fyldt op, der er basis for en stor stak hagesmække. God aften.

tirsdag den 23. marts 2010

Dagens opgaver.


Dagen har intil nu været travl. Formiddagen er gået sammen med en kollega og børn, vi har lavet påskekyllinger, med børnene. Et lille stykke græsplæne er renset for mos, der bliver godt nok nogle trailerfulde, på den anden side af huset er det værre som på dette stykke. Ind imellem
er der bagt rugbrød. Nu vil jeg gå ud og tage et lille nap mere.


Før.





Efter.

mandag den 22. marts 2010

Klargøring.


Der er gjort klar til en af morgendagens projekter....I dag har været en rigtig dejlig forårsdag. Man har rigtig haft lyst til at komme igang udendørs, skal lige have hentet en mosfjerner hos far. Første opgave ude er vist at få fjernet mos og dødt græs i plænen, gad vide om der er noget tilbage bagefter? Lidt græsfrø og noget gødning kan vel hjælpe. Jeg synes dagene er lige korte nok til alle de ting der skal nåes for tiden.

søndag den 21. marts 2010

Messe i går, arbejde i dag.

I går var jeg på messe i Middelfart, sammen med en kollega. Hvor var der mange spændende ting, købte dog ikke noget, skal have nedbragt garnlageret først. Var inde for at høre DorteLyagers foredrag, men desværre er konceptet café og foredag ikke godt, for ikke alle var kommet for at høre Dorthe. Ved det bord jeg sad ved førte 3 damer en meget høj privat samtale, tror ikke de opdagede at der var foredrag. Lidt ærgeligt, men spændende det jeg kunne høre.
I dag står den på vask af campingvogn, så den bare står klar til at blive kørt ud. God dag derude.

fredag den 19. marts 2010

Det koster, at komme til, "at se godt ud".

Jeg har været ude at bestille nye briller, det er ingen spøg, men det skal jo til. Stellet i de gamle er ved at være træt, det er loddet et par gange, nu er de ved at være løse igen. Er spændt på hvordan deres "gode tilbud" er, et par læsebriller, med i købet, til halv pris. Det er måske rart når man som jeg laver meget håndarbejde.
I morgen tidlig går turen til Middelfart, det bliver spændende, glæder mig til nye ideer.
Min mave er desværre ikke særlig samarbejdsvillig lige nu, håber det går over til i morgen.
God aften derude.

torsdag den 18. marts 2010

En rigtig forårsdag.



Dagen i dag har været fyldt med solskin, det har faktisk været lunt. Blomsterne myldrer op af jorden,man kan næsten se dem gro.
Campingvognen er blevet luftet ud, nu må vi snart have den gjort ren inden i og vasket udvendig, så vi kan være bekendt at stille den ud på campingpladsen.

onsdag den 17. marts 2010

Nu gider jeg ikke mere.

Nu gider jeg ikke lave flere små lappe i denne omgang. Nu ligger der 258 stk i kurven. De skal "bare lige" syes sammen til 3 tørklæder, så er der 6 stk der lige skal monteres med kant og små "krummelurer" i enderne på alle halerne. Arbejdsløs bliver jeg vist aldrig. I den anden kurv ligger en anden påbegyndt tørklæde, en sparkedragt, 40 nøgler strømpegarn + en bestilling på 20 hagesmække. Nu må foråret godt komme, så vi kan komme på camping og slappe af med håndarbejde.

tirsdag den 16. marts 2010

Herlig morgen.

Har været tidligt oppe (5.30), havde lovet at køre Jeppe (ældste søn) på arbejde. Bagefter var jeg ude at gå en lang tur ca. 3 km. jeg har planer om at jeg skal træne mig op til at løbe turen. Alt var fulstændig stille, næsten ingen vind, fuglene sang, på en mark gik 3 rådyr. Det er da en herlig strart på dagen.
Så er der 10 dage tilbage, til Maria (svigerdatteren) har termin. Vi glæder os til vort andet barnebarn kommer. Vi har i forvejen Frederik en lille krudtugle på 1½ år.
Jeg vil gå i gang med dagens gøremål. Snart dukker 4 friske dagplejebørn op, og så går den vilde jagt til kl.16.
God dag derude.

Fødselsdag.

Det var så den fødselsdag. En dejlig forårsdag med gaver, blomster og venindebesøg.
Lagkage, bagt efter mors gamle opskrift.



Lagkagebunde (2 store)

2 koppper sukker

4 æg.

1 kop mel

1 kop kartoffelmel

2 tsk. bagepulver

½ tsk. hjortetakssalt.

1 spsk. kold vand


3 æggehvider piskes meget stive.

3 ægeblommer + 1 æg og sukker piskes hvidt.

mel, katoffelmel, bagepulver, hjortetakssalt og vand røres i.

Til sidst de stiftpiskede æggehvider.


Dejen fordeles i 2 lagkageforme.

Bages på nederste rille ved 200 grader i 20 min.


God fornøjelse, hvis du får lyst at prøve.


søndag den 14. marts 2010

Før fødselsdags brunch.

I formiddag har familien været samlet til brunch. Anledningen er min fødselsdag i morgen. Jeg serverede bla. friskbagte boller og kommenskringler, de gør lykke hver gang. Desværre måtte vi undvære den yngste, han er med kæresten hjemme på Sjælland. Og min yngste bror, men han kommer et smut i morgen. Senere går turen til Odense, for at få Jakob bragt hjem igen, har hørt der er kommet sne derovre, håber ikke det er meget. Her er det solskin og blæst, rigtig forårsvejr. Håber det kan lade sig gøre at få campingvognen stillet op inden påske, så vi kan få nogle afslappende weekender i foråret. Vi skal herud som vi plejer, godt nok ikke langt hjemmefra, men nok til at der kan slappes af. Fortsat god søndag til dig som måske læser med.

tirsdag den 9. marts 2010

Al begyndelse er svær.

Al begyndelse er svær. Tingene kommer ikke helt frem i den rækkefølge jeg forstiller mig. Jeg forventer at kunne få lidt undevisning i weekenden når Jakob kommer hjem, han er i lære som mediegrafiker i Odense. Mon ikke han kan give et par fif? Jeg tror på jeg kan lære, at få billeder og tekst i den rigtige rækkefølge. Så indtil weekenden må det forblive lidt rodet.

Tørklædefabrikation.




Så skal der syes tørklæder sammen.

Resultatet skulle gerne komme til at ligne dette.


Ideen er taget her.

søndag den 7. marts 2010

Strikkedag i Ho.


I går var der strikkedag i Ho. En hyggelig dag med 14 strikkeglade kvinder. Strikkeriet foregår på Ho kro. hvor der som sædvanlig blev serveret en fantastisk frokost. Lidt lækkerier blev også købt. Noro sokkegarn, Kauni og 2 clover hækelnåle. Så nu er det bare med at komme i gang.

Blogopstart.

Nu skal det prøves. Jeg har længe leget med tanken om en blog, så her er den. Jeg vil berette lidt om hvad der sker i min hverdag. Mit arbejde vil jeg ikke skrive ret meget om, da det indebærer tavshedspligt. Men håndarbejde vil uden tvivl komme til at fylde en del. Jeg har selv fundet meget inspiration på andre blogge.